Nieuws

Nieuwe muziek voor leerlingenorkest!

Download bladmuziek voor leerlingenorkest Componisten Vincent Verhage, Ruud Mourik en Anton Weeren hebben nieuwe composities voor beginnende en gevorderde leerlingen orkesten gecomponeerd.   Samenspelen is naast erg leuk enorm leerzaam. Daarom

Lees verder »

Nieuwe componisten, nieuwe composities!

Nieuwe componisten, nieuwe composities Een aantal talentvolle componisten en arrangeurs heeft onlangs besloten hun nieuwe composities of arrangementen bij Dutch Wind Music te publiceren. Met trots stellen we aan u voor:

Lees verder »

Opnames maken!

Dutch Wind Band, Wij hebben naast de eerste bestellingen vorige maand zeer positieve reacties mogen ontvangen over onze nieuwe overzichtelijke webshop. Een aantal kreten die voorbij kwamen in de reacties

Lees verder »

Nieuwe website

Het is zover: Dutch WInd Music Publications opent de deuren van haar eigen digitale webwinkel. Met man en macht is er keihard gewerkt om deze (al zeggen we het zelf) 

Lees verder »

Muziekuitgeverij
Digitale bladmuziek voor blaasorkesten

Muziekuitgeverij voor digitale bladmuziek van originele composities en arrangementen voor blaasorkesten op elk niveau. Nieuwe composities en arrangementen op maat voor uw Harmonie, Fanfare, Brassband of Leerlingenorkest? Vraag het ons en wij maken het. Ook is het mogelijk geluidsopnames te laten uitschrijven als bladmuziek voor de door u gewenste bezetting.

Aanbevolen

0
    0
    Winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief