about

Dutch wind music

Dutch Wind Music is een muziekuitgeverij voor digitale bladmuziek van originele composities en arrangementen voor blaasorkesten op elk niveau. De muziek kan na betaling en het tekenen van de algemene voorwaarden digitaal worden gedownload in één pdf bestand. U kunt het bestand zelf afdrukken in de gewenste oplage of digitaal verspreiden onder de leden van uw orkest. Ook maken wij nieuwe composities en arrangementen op maat voor uw Harmonie, Fanfare, Brassband of Leerlingenorkest. Daarnaast is het ook mogelijk geluidsopnames te laten uitschrijven als bladmuziek voor de door u gewenste bezetting. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op. 

Tekst Composer

IMG_6701

Anton Weeren

Studeerde trompet klassieke muziek aan het Rotterdams Conservatorium en het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Eveneens ronde Anton zijn 1e en 2e fase studies hafa-directie af aan het Rotterdams Conservatorium. Al sinds zijn jeugd heeft Anton interesse in het schrijven van muziek en inmiddels heeft hij een flink aantal werken gecomponeerd en ook gearrangeerd. Veruit de meeste van zijn composities zijn voor blaasorkesten, daarnaast heeft hij ook voor zeer uiteenlopende ensemblebezettingen geschreven. Zijn stijl komt tot uiting in de oude traditionele elementen die hij combineert met nieuwe hedendaagse invloeden. Hierin maakt hij geen onderscheid tussen lichte of klassieke muziek.

"Met mijn muziek wil ik gevoel overbrengen en daarnaast iets creëren dat heel leuk is om te spelen en natuurlijk ook leuk is om naar te luisteren. Ik probeer de luisteraars en de muzikanten altijd een nieuwe muziekervaring mee te geven en als dat lukt, is mijn compositie geslaagd."

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op.

0