Dutch Wind Music Jeugd PLAY-IN

Jeugd Play-in 2023

Op 10 Juni organiseren wij samen met Harmonie vereniging Crescendo uit Sliedrecht de Dutch Wind Music Jeugd Play-in. Een Play-in waar we met een groot orkest vol jonge musici, in Sliedrecht, één dag gezamenlijk muziek gaan instuderen en uitvoeren. Voor wie is deze dag? Voor beginnende muziekleerlingen op een blaas- of slagwerk instrument, die maximaal 3 jaar les hebben met een maximum leeftijd van 15 jaar (dit zijn richtlijnen qua niveau, geen eisen). Als je vier weken les hebt gehad kan je al meedoen. Hoe leuk is dat?

De dag begint om 10.00 uur waar we in de ochtend gezamenlijk de muziekstukken gaan repeteren. Het doel is om rond 14.30 de dag af te sluiten met een kleine presentatie van dat wat we de hele dag samen hebben geoefend.

We zorgen voor alles: bladmuziek, drinken, versnaperingen, een lunch en een hele gezellige leerzame muziekdag voor beginnende musici. Vincent Verhage is de dirigent die deze dag muzikaal zal leiden. We gaan muziek spelen van Ruud Mourik, Anton Weeren en Vincent Verhage. Ook maken we een film registratie van deze dag zodat er later thuis van genoten kan worden. Daarnaast zal Dutch Wind Music de beelden die gemaakt worden kunnen gebruiken als promotie materiaal.

 

Alles op een rijtje:

Wat: Jeugd PLAY-IN

Voor Wie: Muziekleerlingen met een blaas- of slagwerkinstrument

Wanneer: zaterdag 10 Juni

Hoe laat: 10.00 tot 15.30

Waar: Kerkbuurt 156, 3361 BM, Sliedrecht

Kosten: €12,50 per deelnemer

Inschrijfformulier

Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd krijg je via de mail een betaal verzoek toegestuurd zodat je de deelname kosten van €12,50 kan voldoen.. Hiervan krijg je een bewijs van betaling gemaild, wat je 10 juni mee moet nemen. In april mailen wij je de bladmuziek zodat je alvast kan oefenen en in mei krijg je een e-mail met alle extra details en het complete programma van de dag.

Door het versturen van dit inschrijfformulier en betalen van de €12,50 verklaar je deel te nemen aan de Dutch Wind Music Jeugd Muziekdag op 10 juni 2023 in Sliedrecht. Na voldoen van de ticketprijs van €12,50 krijgt je een email die o.a. dient als deelnamebewijs. Dit bewijs moet je 10 juni meenemen en bij je hebben.

Door het versturen van dit formulier verklaar je op de hoogte te zijn en toestemming te geven voor het door Dutch Wind Music maken van geluid- en beeldopnamen van deze dag. Deze kunnen alleen door Dutch Wind Music voor promotionele doeleinden worden gebruikt.

0