Nieuwe componisten, nieuwe composities!

Nieuwe componisten, nieuwe composities
 
Een aantal talentvolle componisten en arrangeurs heeft onlangs besloten hun nieuwe composities of arrangementen bij Dutch Wind Music te publiceren. Met trots stellen we aan u voor: Bas Clabbers, Tjeerd Oostendorp, Wilco Moerman, Peter Bongaerts en Ruud Mourik. Een aantal van hen zijn geen onbekende in de muziekwereld. Wij zijn blij met hun vertrouwen in Dutch Wind Music en onze webshop. Meer weten? Klik op de naam van de componist om kennis te maken.
 
Het waarborgen van goede kwaliteit, originaliteit en diversiteit in de bladmuziek die wij leveren, staat voor ons altijd voorop. Daarnaast is het fijn het aanbod van bladmuziek in onze winkel te kunnen vergroten zodat u meer keus heeft. Ons primaire doel is voor elk niveau en elke gelegenheid een goed muziekstuk te leveren voor uw orkest of ensemble.
 
Nu steeds meer componisten zich bij ons aansluiten, zijn wij nog beter in staat muziek op maat te leveren. Is de door u gewenste bezetting voor een bepaalde compositie niet beschikbaar? Laat dit ons dan weten! Wij zorgen graag voor een instrumentatie of arrangement van het door u gewenste werk.
 
Ondertussen is er een aantal componisten druk aan het werk om hun composities of arrangementen klaar te maken voor uitgave. Binnenkort zijn deze te vinden in onze handige webshop. Ook werken we momenteel aan nieuwe publicaties voor het kerstrepertoire. Via onze nieuwsbrief en social media kanalen hoort u daar spoedig meer over, dus houd deze goed in de gaten.
 
Met muzikale groet,
 
Anton Weeren

Dutch Wind Music
Dutch Wind Music Componist

Deel dit bericht

0