Dutch Wind Music Logo

Nieuwe website

Het is zover:

Dutch WInd Music Publications opent de deuren van haar eigen digitale webwinkel. Met man en macht is er keihard gewerkt om deze (al zeggen we het zelf)  overzichtelijke functionele webshop te bouwen zodat u eenvoudig de door u gewenste bladmuziek kunt aanschaffen voor uw orkest.

Hoe werkt het:

We werken met vier hoofdcategorieën: Harmonie, Fanfare, Brassband en Leerlingenorkest.  Op deze wijze is het eenvoudig muziek te vinden die past bij de bezetting van uw orkest. Als u gevonden heeft wat u zoekt kunt u een account aanmaken om vervolgens de bestelling te plaatsen. Nadat u het bedrag heeft overgemaakt via IDeal of Creditcard krijgt u in uw account een link waar u uw downloadbare pdf bestand met bladmuziek (partituur & partijen)  kunt downloaden. Op de door u aangeschafte pdf bestanden verschijnt automatisch een watermerk met een licentie die alleen geldig is voor uw orkest.

Voor meer informatie over wat u wel en niet mag doen met de bestanden van de bladmuziek die u bij ons aanschaft verwijs ik u naar de algemene voorwaarden die onderaan onze homepagina te vinden zijn.  Op dezelfde plek vind u ook ons privacybeleid waarin wij  onze plichten en verantwoordelijkheden ten aanzien van het waarborgen van uw privacy duidelijk uiteen hebben gezet.

Coming up soon:

De komende weken zullen wij stapsgewijs nieuwe composities en arrangementen toevoegen aan onze webwinkel.  Downloadbare digitale bladmuziek van composities en arrangementen voor Harmonie, Fanfare, Brassband en Leerlingenorkest.

Ook zal Dutch Wind Music haar winkel zo snel mogelijk in drie andere talen presenteren. Naast Nederlands zijn wij op dit moment de Engelse versie van de webshop aan het afronden. Als deze helemaal klaar is zullen wij ook de Duitse en Franse taal gaan toevoegen.

 
 

Deel dit bericht

0
    0
    Winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop